lunes, 28 de enero de 2008

RadioDesvern 98.1 FM

Programa Boomerang

Com cada dilluns i desde el inici de la temporada 2007/08, en Charles Ablett i una servidora, participem com a ciutadans de Sant Just en la tertúlia radiofònica d’aquesta emissora municipal i que es pot sintonitzar per Internet.

El espai s’anomena Boomerang, comença a les 17h i nosaltres participem en directe uns 40 minuts. Som entre 4 o 5 contertulians i es tracten temes de interès social, polític, noticies actuals, etc.




El responsable del Programa, Amali Paredes, ens va convidar per aconseguir diferents opinions i perspectives envers al que succeeix al voltant. Jo agraeixo la seva oferta ja que ens s’ha donat la oportunitat de participar activament en un mitjà públic del nostre municipi i, especialment, perquè ha demostrat la seva actitud oberta i tolerant cap al altre, que respecte encara que no comparteixi la mateixa opinió. Això es un clar exemple de tolerància i no nomes boniques paraules.



En la foto, estem part de l’equip habitual i dos convidats molt especials que van assistir un dia concret per explicar la seva experiència recent dins del Sistema Sanitari. En Joan i la Pilar han lluitat molt i també han patit però valia la pena que ho expliquessin a través del micròfon del seu poble de sempre i a la seva gent de tota la vida. Un altre dia us presento a la resta del equip.


Una forta abraçada!

No hay comentarios:

Forges

Forges